Mizarstvo

Rešilo me je mizarstvo, s svojim čarobnim čistilom

Nujno sem potrebovala čistilec lepila in na koncu mi je le mizarstvo pomagalo pri tem, saj nikjer nisem našla dovolj močnega čistila. Slučajno sem se spomnila, da sem enkrat dobila eno čistilo za odstranjevanje trdovratnih madežev. Na srečo sem se tudi spomnila, od koga sem to dobila. Poklicala sem tega prijatelja in mi je sporočil, da mu je to dalo mizarstvo med tem, ko so delali vgradne omare pri njem doma.

Dal mi je stikt, da sem lahko to mizarstvo poklicala in jih vprašala, ali imajo morda kakšno takšno čistilo tudi v prodaji ali pa če mi lahko sporoči, kje ga lahko kupim. Na srečo so imeli nekaj čistila na zalogi in sem ga lahko takoj kupila. Res sem nujno potrebovala nekaj, kar bo očistilo lepilo, ki je tako trdovratno, da nikakor ne gre dol. Pa še take grde rjave barve je, da se vidi že na metre. Razmišljala sem, da bi to s čim prekrila, ampak nisem našla neke pametne rešitve. Zato je bilo kvalitetno čistilo edina možna rešitev.

Rešilo me je mizarstvo, s svojim čarobnim čistilom

Ko sem prinesla čistilo domov, sem takoj poskusila, ali bo na lepilo delovalo. Na največjo srečo se je čistilo takoj izkazalo in je v trenutku odstranilo lepilo. Ker je bilo tega zelo veliko, sem preostanek čiščenje pustila za naslednji dan. Tisti hip mi je bilo pomembno le to, da čistilo, ki mi ga je mizarstvo dalo, deluje in bom lahko v naslednjih dneh uredila, da se lepilo popolnoma odstrani. Tako lepo sem vse pripravila, ampak če bi bila vsaj malce manj nerodna s tem lepilom, ne bi bilo prav nič narobe. Ampak tudi take nezgode se zgodijo in žal popolnoma brez tega ne gre. Edino, kar človeku preostane po tem, je to, da najde način, kako bo to očistil, in to je to. Meni je tokrat pri tem pomagalo mizarstvo in zelo sem hvaležna za to.