Odstranjevanje znamenj

Odstranjevanje znamenj mi je pomagalo pri samozavesti

Že kar nekaj časa sem imel sedaj na roki kar veliko znamenje. To znamenje pa mi je šlo že zelo na živce, ter sem v zadnjem času tudi opazil, oziroma se mi je zdelo, da se je to znamenje nekoliko spreminjalo.

Znamenja, ki se pa spreminjajo, tako po barvi, ali pa obliki, pa so lahko znak za kožnega raka. Zaradi tega pa me je to zelo prestrašilo, tako da sem se odločil, da se bom oglasil pri zdravniku, da mi preveri stanje znamenja in potrdi, če bo potrebno odstranjevanje znamenj.

No tako pa sem se res odpravil k zdravniku, kjer pa mi je ta opravil nekaj testov na temu znamenju. Tako pa se je nato izkazalo, da odstranjevanje znamenj ne bi bilo potrebno, saj znamenje ni imelo rakavih celic, tako da ni bilo nevarno.

Tako pa me je to zelo pomirilo, vendar pa sem se na koncu vseeno odločil za odstranjevanje znamenj, saj mi je šlo to znamenje res na živce, ker je bilo na vidnem mestu na roki ter je bilo tudi zelo veliko. 

Zato pa me je zdravnik preusmeril naprej, kjer sem lahko opravil ta poseg. Ko pa so me sprejeli, pa sem dobil datum, kdaj lahko pridem na odstranjevanje znamenj, kjer pa sem dobil termin relativno hitro, kar me je kar presenetilo.

Tako pa so mi nato odstranili znamenje, kjer pa je šlo za poseg izrezovanja, saj je šlo za zelo veliko znamenje, ter je bila to edina možnost. Odstranjevanje znamenj pa mi je nato pustilo manjšo brazgotino, vendar je ta s časom šla na bolje, ni pa povsem zbledela. Vseeno pa me ta brazgotina ni niti malo motila, saj je bila v primerjavi z mojim prejšnjim znamenjem, zelo minimalistična, ter ni bila tako navidezno moteča, kot je bilo znamenje. Zato pa sem zelo vesel da sem se odpravil na odstranjevanje znamenj.